Afrikaanse zang

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden Workshop Afrikaanse zang: Samen de Afrikaanse taal zingen en ondertussen bewegen op Afrikaanse ritmes? Het doel van deze swingende workshop is om er een ritmisch geheel van te maken. Met dit groepsuitje leert u, onder begeleiding van een zeer ervaren en inspirerende zanginstructeur, de traditionele Afrikaanse liederen zingen, waaronder zelfs Congolese en Angolese liederen. Geen enkele zangervaring is vereist! Afrikaanse zang is totaal verschillend van westerse zang. Er zijn geen regels, zoals bij de westerse muziek. Hartstocht, ritme en spontaniteit zijn veel belangrijker!  Een groepsuitje waarbij u zingend energie krijgt en geniet van de aanstekelijke ritmes!

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€45 p.p. inclusief btw exclusief drank tijdens het diner (de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf op locatie afgerekend  worden.)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 10 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Een extra gang bijvoorbeeld een voorgerecht of nagerecht, richtprijs vanaf € 6,50 p.p.
  • Combinatie met djembé workshop: Wilt u uw groepsuitje helemaal in Afrikaanse sferen? Wij bieden u de mogelijk om de workshop Afrikaanse zang te combineren met een djembé worskhop! Vraag gerust naar de mogelijkheden!
  • Afrikaanse dans workshop: Vind u het zonde dat u tijdens dit uitje net lekker het ritme te pakken heeft, en dat het al weer afgelopen is? Hoe leuk is het dan om het groepsuitje uit te breiden met een workshop Afrikaans dansen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Djembé workshop Leeuwarden

Keywords: Afrikaanse zang workshop Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden , culinair uitje Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden

Uitje Leeuwarden Workshop Afrikaanse zang
45 euro