Afrikaans dansen

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden Workshop Afrikaans dansen: Een workshop lekker swingen en zweten op de muziek van de drums van de Afrikaanse djembé, onder begeleiding van een professionele en bevlogen dansdocent. Danservaring is niet nodig, enthousiasme, doorzettingsvermogen en loszittende kleding wel. De dansen stammen af van Afrikaanse stammen die dans vaak gebruikten als ritueel om contact met de geesten van voorouders of spirituele begeleiders te krijgen. Tijdens dit uitje gaan de bewegingen van klein naar groot, van introvert tot expressionistisch! De workshop start met een goede warming up, daarna ga je een super leuke Afrikaanse dans aanleren, en er wordt afgesloten met een cooling down. Tijdens dit groepsuitje kun je jezelf heerlijk verliezen in de Afrikaanse ritmes, je spieren en geest ontspannen zich, je energie en creativiteit stromen!

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€45 p.p. inclusief btw exclusief drank tijdens het diner (de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf op locatie afgerekend  worden.)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 6 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
•    Combinatie met workshop djembé (vraag naar de mogelijkheden!)
•    Een extra gang bijvoorbeeld een voorgerecht of nagerecht, richtprijs vanaf € 6,50 p.p.Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje workshop Djembé Leeuwarden

Keywords: workshop Afrikaans dansen Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden , culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden

Uitje Leeuwarden Workshop Afrikaans dansen
45 euro