Solex Adventure

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden Workshop Solex rijden: Vrolijk pruttelt u en uw groep door het prachtige Friese Land op een authentieke Solex. Zonder begeleider, maar gewapend met een route omschrijving voor onderweg geniet u tijdens dit uitje van de bosrijke natuur en de gastvrijheid van weleer in de pittoreske dorpjes die u aandoet tijdens het solex rijden. Natuurlijk bij ontvangst een korte uitleg over de machines onder het genot van een kopje koffie! Zeker als het weer enigszins meezit, wordt dit echt een onvergetelijk uitje waar nog lang over nagepraat wordt! Uiteraard is bij dit groepsuitje de benzine bij de pakketprijs van deze workshop inbegrepen. Het is aanbevolen om niet uw nieuwste kleding aan te trekken, er kan natuurlijk altijd wat modder of zand opspatten…. Kortom, dit uitje is een geweldige buitenactiviteit!

Diner: Een heerlijk hoofdgerecht met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Met liefde en verse producten bereidt!

Tijdsduur:
Workshop: 2,5 uur
Diner: 1,5 uur

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes! Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€65 p.p. inclusief btw, inclusief kopje koffie en thee bij ontvangst workshop, exclusief drank tijdens het diner (de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf op locatie afgerekend  worden).

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 10 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit).

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop Highland games Leeuwarden

Keywords: Solex rijden Leeuwarden, tourtocht Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden

Uitje Leeuwarden Workshop Solex
65 euro