Zeepkettingen maken!

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden Workshop zeepkettingen maken: Creatief aan de slag met lekker geurende zeepjes? Met deze workshop maak je met Heerlijk ruikende zeepjes, kralen, schelpen en draad je eigen zeepketting! Leuk voor op het toilet of voor een heerlijk luchtje in de Badkamer! Decoratief en het ruikt lekker! En als u denkt dat de geur van de zeepjes afneemt, bevochtig hem dan eventjes, en de zeepjes gaan weer heerlijk geuren. Voor dit groepsuitje zijn er veel verschillende vormen en kleuren zeepjes, kralen en schelpen, dus maak je eigen prachtige creatie tijdens deze gezellige workshop. Wist u dat het eerste bewijs van het gebruik van zeep al 5000 jaar oud is? Het heeft echter wel even geduurd voordat men er zeepkettingen van ging maken. 

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur:
Workshop: 2 a 2,5 uur
Diner: 1,5

Zeer geschikt voor:
Zelf hebben we genoten van deze workshop! Dus hij is vast ook heel leuk voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€40 p.p. inclusief btw, inclusief kopje thee of koffie tijdens ontvangst van de workshop, exclusief drank tijdens het diner (de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf op locatie afgerekend  worden.)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 4 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop Bonbons maken Leeuwarden

Keywords: workshop zeepkettingen maken Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje Leeuwarden Workshop zeepkettingen maken
45 euro