Feel the rhythm

(inclusief diner)

Djembé workshop Deventer: Onder leiding van een vriendelijke en gedreven djembé-instructeur ontdekt u met uw groep de eeuwenoude trommeltechnieken. Het ritme wordt snel opgenomen door uw groep en u zult meemaken dat u gezamenlijk met een fantastisch vlammend djembé muziekstuk de workshop beëindigt.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht! U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur:
Djembé workshop Deventer: 1 a 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Eerlijk gezegd is deze workshop echt geschikt voor iedereen die een fantastische dag wil en op zoek is naar een fantastisch groepsgevoel. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, afdelingsuitjes, bedrijfsfeesten en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€55,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vinden, keken ook naar uitje Deventer workshop componeer uw eigen muziek


Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Djembe workshop Deventer
55 euro