Workshop Indoor Paintball

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden Workshop Indoor paintball: Altijd al de behoefte gehad om uw partner, oom of werkgever op te jagen met een luchtdruk geweer? Deze workshop Indoor paintball geeft u eindelijk deze mogelijkheid! Speel in teamverband of wordt een solistische scherpschutter, en schakel iedereen uit! Dit uitje is ook erg geschikt voor een vrijgezellenfeest! Verschuil je tijdens deze workshop Indoor Paintball achter verschillende obstakels en speel als een echte commando. Dit groepsuitje heeft verschillende leuke spelopties, zoals het veroveren van de vlag van de tegenstander, het verdedigen van de president of een “Free for all battle”. Over dit uitje zal nog lang gesproken worden….

Diner: U hebt de keuze om op dezelfde locatie te genieten van een op hout gestookte barbecue, met kwaliteitsvlees en verse streekproducten of een Spaans Mediterraans tapas diner in het centrum van Leeuwarden.

Tijdsduur:
Workshop: 2,5 uur
Diner optie hout gestookte barbecue: 2,5 uur
Diner optie Spaans diner centrum: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€55,-p.p. inclusief btw, inclusief kopje koffie en thee bij ontvangst workshop, exclusief drank tijdens het diner (de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf op locatie afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 6 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Workshop boogschieten: Het is natuurlijk geweldig om met verf te schieten, maar de klassieke methode heeft natuurlijk ook zijn charmes! Heerlijk om ook een 1 a 1,5 uur durende workshop boogschieten er bij te boeken! Met dit groepsuitje leert u onder leiding van een instructeur het samenspel tussen pijl, boog en mens.


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop Highland Games Leeuwarden

Keywords: Indoor paintball Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

 

Uitje Leeuwarden Workshop Indoor paintball
55 euro