Workshop Praamvaren

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden workshop Praamvaren: Met een klassieke motorpraam "De Houthandel IV" vaar je door de nauwe slootjes die Nationaal park De Alde Feanen rijk is. Het gebied is vroeger gebruikt voor o.a. het afsteken van turf, wat indertijd veel gebruikt werd als brandstof. Tijdens dit groepsuitje vaar je dus door een historisch stukje Nederland! Het voormalig verveningsgebied De Alde Feanen wordt van oudsher gekenmerkt door prachtige natuur, petgaten, wilgenbossen, rietvelden en smalle slootjes. Door wind en weer zijn de petgaten op een aantal plaatsen opengebroken tot meren. Dit zorgt voor een zeer afwisselende en prachtige tocht. Deze workshop is erg geschikt voor familiedagen en bedrijfsuitjes! Tijdens dit uitje is er natuurlijk een kruidenbitter beschikbaar, of een ander drankje. Dit groepsuitje is uit te breiden met een bezoek aan de palingvisser, een workshop palingroken, boogschieten of complete highlandgames!

Diner: U hebt de keuze om op dezelfde locatie te genieten van een op hout gestookte barbecue, met kwaliteitsvlees en verse streekproducten of een Spaans Mediterraans tapas diner in het centrum van Leeuwarden.

Tijdsduur:
Workshop: circa 2 uur
Diner optie hout gestookte barbecue: 2,5 uur                                                                                           Diner optie Spaans diner centrum: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€55 p.p. inclusief btw, exclusief drank tijdens het diner (het drankje tijdens het praamvaren zit bij de prijs in, extra drankjes kunnen tijdens de dag zelf afgerekend worden)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 12 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • workshop palingroken (ligt op de vaarroute!)
  • verzorgde picknick
  • workshop boogschieten (kan op een van de eilandjes tijdens de vaart!)Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop Highlandgames Leeuwarden

Keywords: Praamvaren Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje Leeuwarden workshop Praamvaren:
55 euro