The Highland Games

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden workshop Highland games: Een goede start is een warm ontvangst met koffie, thee en wat lekkers.Dan volgt een fantastisch groepsuitje dat geïnspireerd is door de wereldberoemde en rauwe highland games in Schotland. De echte Highland Games is een eeuwenoud sportief evenement waarbij de verschillende clans uit de Schotse Hooglanden met stoere sporten (zoals boomstamwerpen) uitvochten wie dat jaar de sportieve heerser was. Nu nog steeds worden de Highland Games elk jaar georganiseerd.

Uw groep wordt voor deze workshop verdeeld in kleinere teams die in verschillende spelen zoveel mogelijk punten moeten behalen. Competitie element, maar wel op een hele gezellige en ontspannen wijze, een teamgericht buiten-uitje! Als u als individu komt bereikt u weinig, u zult toch echt moeten samenwerken met uw teamgenoten om de concurrerende clan te verslaan! Welk onderdeel gaat u winnen? Het boomstam werpen , hooivorkgooien, bigbagzaklopen of het beroemde hoefijzergooien. Dit zal gaan blijken….

Diner: U hebt de keuze om op dezelfde locatie te genieten van een op hout gestookte barbecue, met kwaliteitsvlees en verse streekproducten of een Spaans Mediterraans tapas diner in het centrum van Leeuwarden.

Tijdsduur:
Workshop: richtlijn 4,5 uur
Diner optie hout gestookte barbecue: 2,5 uur                                                                                       
Diner optie Spaans diner centrum: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Deze workshop past goed bij een vrijgezellenfeestje, groepsuitje of teamuitje. Echt niet alleen voor jongens, maar natuurlijk ook voor stoere dames. Ook al eerder geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en verjaardagen. Dus eigenlijk een workshop voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€65,-  p.p. inclusief btw, exclusief drank tijdens het diner (overige drankjes dan de koffie en thee bij het ontvangst van de workshop Highland games dienen op de dag zelf afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 20 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop boogschieten Leeuwarden

Keywords: Highland games Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, vrijgezellenfeest leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje Leeuwarden workshop Highland games
65 euro