Workshop Boogschieten

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden Workshop boogschieten: Na een gezellig ontvangst met koffie/fris, volgt een korte uitleg over de edele sport van het handboogschieten. Vroeger was de boog natuurlijk een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport. Tijdens deze workshop komt ook de veiligheid te sprake. Uw groep wordt verdeeld in kleine teams die strijden om de meeste punten. Schiet u in de roos? Afhankelijk van de groep, schiet u op verschillende doelen. Een superscherp groepsuitje met zowel een competitiespel en behendigheidsspel, en lekker in de buitenlucht.

Diner: U hebt de keuze om op dezelfde locatie te genieten van een op hout gestookte barbecue, met kwaliteitsvlees en verse streekproducten of een Spaans Mediterraans tapas diner in het centrum van Leeuwarden.

Tijdsduur:
Workshop: 1,5 a 2 uur
Diner optie hout gestookte barbecue: 2,5 uur
Diner optie Spaans diner centrum: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Een uitje voor eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden! Al vaak geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, afdelingsfeest, groepsuitje en natuurlijk verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€45,-p.p. inclusief btw, inclusief koffie en thee bij ontvangst van de workshop, exclusief drank tijdens het diner (de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop Highlandgames Leeuwarden

Keywords: Boogschieten workshop Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje Leeuwarden Workshop boogschieten
45 euro