Make Your Own Cheese!

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden Workshop kaasmaken: Na een warm ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, krijgt u uitleg over het proces van kaasmaken. Vele factoren bepalen de smaak van de kaas. Tijdens dit groepsuitje passeren veel kaasweetjes de revue. Bent u gek op kaas? wilt u graag uw eigen kaas willen maken in een Kaas atelier? Met deze kookworkshop kaasmaken gaat u samen met een enthousiaste kaasmaker aan de slag om zelf verschillende overheerlijke kaasjes te maken! Verse melk, vakmanschap, liefde en plezier garanderen een succesvol eigengemaakt eindproduct! Tijdens deze workshop kaasmaken is er uiteraard ook ruimte ingelast voor een kleine kaasproeverij! Een uitje waarbij u uw eigen kaasje(s) natuurlijk aan het eind van de workshop mee naar huis mag nemen.

Diner: U hebt de keuze om op dezelfde locatie te genieten van een op hout gestookte barbecue, met kwaliteitsvlees en verse streekproducten of een Spaans Mediterraans diner in het centrum van Leeuwarden.

Tijdsduur:
Workshop: 2 a 3 uur
Diner optie hout gestookte barbecue: 2,5 uur
Diner optie Spaans diner centrum: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden die gek is op kaas!

Onze prijs per persoon:
€65,-p.p. inclusief btw en inclusief drankje/lekkernij tijdens ontvangst, je eigen kaasjes en mini-kaasproeverij) exclusief drank tijdens het diner (de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf op locatie afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 8 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Rondleiding/lezing: De kaasmaker van De Wartenster gaat u vertellen over de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf en het proces van kaasmaken. Op de Wartenster wordt behalve kaas ook mosterd, advocaat, siropen en likeuren gemaakt. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen over de producten en het bedrijf. U mag proeven van alle lekkernijen!
  • Klompschilderen: Leuk om het uitje ook een creatieve wending te geven! Leuk te combineren met de workshop kaasmaken. Beschilder en versier allemaal een boerenklomp naar eigen inzicht! Vraag naar de mogelijkheden.


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje kookworkshop Leeuwarden

Keywords: Kaasmaken Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje Leeuwarden Workshop kaasmaken
65 euro