Pimp your Klomp

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden workshop klompschilderen: Na een gezellig ontvangst met koffie/thee ga je in deze workshop klompschilderen lekker creatief aan de slag. Sinds de oudheid bestaat de klomp en hij heeft zich rond de middeleeuwen verspreid over een groot deel van Europa. Heb je je altijd al creatief willen uitleven op dit traditionele schoeisel, dan is dit je kans! Super gezellig uitje voor een gezellige vriendinnenmiddag, familiedag of teambuildingsuitje om samen je eigen klompen te beschilderen en te versieren! Tijdens deze workshop ontvangt iedereen een boerenklomp en kan deze naar eigen inzicht beschilderen. Er kan gekozen worden voor een gezamenlijk thema of iedereen schildert voor zich. De klomp kan ook versierd worden met leuke stofjes en kantjes. Een groepsuitje met creatieve mogelijkheden te over. U kunt het op uw klompen aanvoelen, dat de resultaten altijd verrassend zijn!

Diner: U hebt de keuze om op dezelfde locatie te genieten van een op hout gestookte barbecue, met kwaliteitsvlees en verse streekproducten of een Spaans Mediterraans tapas diner in het centrum van Leeuwarden.

Tijdsduur:
Workshop: 2 uur
Diner optie hout gestookte barbecue: 2,5 uur
Diner optie Spaans diner centrum: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€55,- p.p. inclusief btw, exclusief drank tijdens het diner (overige drankjes dan de koffie en thee bij het ontvangst van de workshop klompschilderen dienen op de dag zelf afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Combineer de workshop met een gezellige High tea!
  • Rondleiding/lezing: De kaasmaker van De Wartenster gaat u vertellen over de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf en het proces van kaasmaken. Op de Wartenster wordt behalve kaas ook mosterd, advocaat, siropen en likeuren gemaakt. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen over de producten en het bedrijf. U mag proeven van alle lekkernijen!

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op de workshop Smijten met verf LeeuwardenKeywords: workshop klompschilderen Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje Leeuwarden workshop klompschilderen
55 euro