Cocktails & Dreams

(inclusief diner)

Uitje cocktail workshop Leeuwarden: Achter een professionele bar krijgt u van een bevlogen bartender les in de basisprincipes van het bereiden van cocktails en jongleren met flessen en shakers. Zo neemt u een kijkje in de geschiedenis en de geheimen in de met mysteries omhulde cocktailwereld. Uiteraard maakt u zelf ook een cocktail, namelijk de perfecte mojito! En als u goed heeft opgelet, is die heerlijk om te drinken! Dit is de leukste cocktail workshop van Leeuwarden!
Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje).

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur van dit uitje:
Cocktail workshop: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop in Leeuwarden, dus voor iedereen die vrienden, familie en collega’s verbaast wil laten staan over hun cocktailkennis: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. etc.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
12 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Flaircursus: Een upgrade van uw cocktail workshop: leer nog meer cocktails en leer nog beter flairen. Flairen is het gooien van drankflessen, maar ook weer het opvangen van die zelfde flessen. (Duur: 45 minuten extra, € 10,- p.p.  
  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook naar uitje smoothies Leeuwarden
 
Keywords: workshop cocktails Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden , culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje cocktail workshop Leeuwarden
55 euro