1001 Nacht: Sultans of Swing

(inclusief diner)

Uitje workshop buikdansen Deventer: Professionele en gedreven instructrices organiseren een weergaloze en supervrolijke buikdansworkshop. Geniet van de exotische klanken van de Oosterse muziek. Geheel verzorgd met bijpassende kleding, thee en een groepsfoto. Een echte aanrader! Buikdansen is heerlijk voor iedereen!

Tapas eten: Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop buikdansen Deventer: 1,5 uur - 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Alle dames en meidengroepen zoals collega’s, vrijgezellenfeestjes, vriendinnen, klasgenoten, afdelingsuitjes, familie en sportverenigingen

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  •     Voor dezelfde prijs verzorgen wij in plaats van het buikdansen ook Bollywood dansen (Indiaas), Zumba (sportief) en Flamenco (Spaans)!
  •     Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  •     Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop paaldansen


Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje workshop buikdansen Deventer
55 euro