Workshop Streetdance

(inclusief diner)

Uitje workshop Streetdance Zwolle: De allerstoerste dans is natuurlijk streetdance. Voor zowel man als vrouw is dit een fantastische workshop! Snelle moderne muziek, vette moves, stoere uitstraling! Na deze workshop heeft u echt “the feeling” met deze dance, die zo veel invloed heeft op onze kleding, muziek en films.
Streetdance is in de jaren 80 ontstaan in de achterstandswijken van New York, en dan natuurlijk niet in een dansschool, maar gewoon op straat. Geïnspireerd door hiphop, funkdance, videoclips van MTV en uitgevoerd in baggy clothes. Streetdance is niet alleen een dans, maar vooral ook een sport. Veel van de bewegingen die zo makkelijk en relaxed lijken, vereisen kracht, souplesse en uithoudingsvermogen.
Dit wilt u toch ook meemaken! Boek deze waanzinnig stoere workshop voor uw groepsuitje!

Diner: Een overheerlijke burger in een gezellig restaurant in het hartje van Zwolle.

 

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drankjes
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
•    Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
•    Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop Hiphop.

Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle
 

Uitje workshop Streetdance Zwolle
45 euro