Make your own Videoclip!

(inclusief diner)

Uitje workshop Make your own videoclip Zwolle!: Heeft u er altijd al van gedroomd om de ster te zijn in uw eigen videoclip? Wie niet? Dit is uw kans. Op muziek die u zelf kiest, maakt u (in de groep) een eigentijdse choreografie onder leiding van de instructeur. De dans, de bewegingen, de playback, het plezier, alles wordt in deze workshop opgenomen en verwerkt in de videoclip. En deze clip, het prachtige eindresultaat van een superleuk groepsuitje, die krijgt u een paar dagen later gewoon toegestuurd! Dat betekent dus heerlijk nagenieten en lachen met z’n allen!

Hoe leuk is deze workshop als vrijgezellenfeest, waarin de muziek en de clip een liefdesverklaring vormen/zijn voor de bruidegom. Of als bedrijfsuitje, supergoed voor de samenwerking. Een leuke videoclip waar iedereen later nog veel plezier aan beleeft!

Diner: Een overheerlijke burger in een gezellig restaurant in het hartje van Zwolle. 

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drankjes
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)


Extra bij te boeken:
•    Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
•    Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop Paaldansen.

Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

Uitje workshop Make your own videoclip Zwolle!
55 euro