Workshop Salsa

(inclusief diner)

Uitje workshop Salsa Zwolle: Deze dansstijl vol ritme doet iedereen bewegen. Zelfs de meest stijve Hollander die gaat met de heupen los. Als u nog nooit gedanst heeft, of het is juist uw passie: deze workshop weet iedereen een fantastische middag vol passie te bezorgen. Er wordt veel gelachen en de hele groep komt dichter bij elkaar! Dus ook als u geen danservaring heeft en over geen enkel ritmisch gevoel beschikt: geen angst, gewoon meedoen!


Salsa is als het hartstochtelijke sausje over uw leven. Deze workshop maakt voor even de Zuid-Amerikaanse macho in de man los en elke vrouw in de zaal wordt nog verleidelijker dan dat ze al was! En dat is ook niet zo verwonderlijk, dit effect heeft salsa al eeuwen op mensen. Salsa is natuurlijk een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. Sensueel, een beetje pikant maar verschrikkelijk mooi en natuurlijk. De verschillen tussen mannen en vrouwen worden op een prachtige manier in een dans verwerkt. Aanrader! En natuurlijk een mooi opwarmertje voor het Mexicaanse diner waarmee dit groepsuitje wordt afgesloten!

Diner: Een overheerlijke burger in een gezellig restaurant in het hartje van Zwolle. 

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drankjes
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)


Extra bij te boeken:
•    Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
•    Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Zwolle workshop Latin Mix.

Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle


 

Uitje workshop Salsa Zwolle
55 euro