Workshop Latin Mix

(inclusief diner)

Uitje workshop Latin Mix Zwolle: Deze hete combinatie van verschillende dansstijlen is altijd een groot succes! Salsa, merengue, reggeaton en de cumbia, deze ritmes komen allemaal langs! Sportief, sensueel en gewoon lekker uit je dak gaan, het kan tijdens deze workshop. Er is geen ervaring vereist, maar wel wat durf….
Het gaat er bij deze workshop niet om dat u tot in de perfectie leert dansen. Dat kan natuurlijk ook niet zo snel. Maar u leert wel de basisbewegingen, en u leert de prachtige Zuid-Amerikaanse klanken intuïtief te vertalen naar ritmische en natuurlijke bewegingen! Maar het belangrijkste van deze workshop: er zal veel gelachen worden! Plezier is toch het belangrijkste!

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor vriendinnen, collega’s, vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes in Zwolle.

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner en de workshop.
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje workshop Zwolle Salsa


Keywords: workshop Zwolle, dans uitje Zwolle, Workshop bollywood Zwolle, workshops Zwolle Dans, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

 

 

Uitje workshop Latin Mix Zwolle
45 euro