Braziliaanse Percussie

(inclusief diner)

Uitje Braziliaanse percussie workshop Zwolle: Wellicht gaat er een lichtje branden, als u aan de carnavalsoptochten in Brazilië denkt. Prachtig versierde praalwagens, een swingende fraai uitgedoste mensenmenigte en daarbij swingende en opzwepende ritmes. Om deze ritmes gaat het natuurlijk in de workshop. We behandelen dan de “ Samba reggea” of de “Samba batucada”.
De instrumenten die we hierbij gebruiken zijn: surdo, repinique, tamborim, ganza, caixa, malacacheta, shogailo, timba en agogo. Als het instuderen vlot verloopt dan komen we ook nog toe aan een aantal “breaks” en solo’s. Aan het einde van de workshop maken we dan met elkaar een swingend stuk muziek. Eventueel kan de workshop uitgebreid worden met een presentatie in de vorm van een parade. 

Diner: Een overheerlijke burger in een gezellig restaurant in het hartje van Zwolle. 

Tijdsduur:
Workshop: 1 – 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Uitstekend geschikt als activiteit voor een familiefeest, vrijgezellenfeest of als bijdrage aan de “team building” in uw organisatie!”

Onze prijs per persoon:
€ 45 inclusief BTW en diner (exclusief drankjes, deze dienen op de dag zelf bij de locatie of/en het restaurant afgerekend worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
•    Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
•    Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Streetdance.

Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle,  muziek Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, proeverij Zwolle

Uitje Braziliaanse percussie workshop Zwolle
45 euro