Feel the Rhythm

(inclusief diner)

Uitje Djembe workshop Zwolle: Voor de sfeer van deze workshop kunt u denken aan warme Afrikaanse taferelen, dansende mensen en opzwepende ritmes. De ritmes, waar het tijdens de workshop om gaat, worden gespeeld op de “djembé” met begeleiding van “doun-douns” en eventueel kleine percussie instrumenten. Tijdens deze workshop behandelen we één of meer specifieke djembéritmes bijvoorbeeld: de “Gumbé”, “Jansa”, “Madan” of “Wasulunke”. Als het instuderen vlot verloopt dan komen we ook nog toe aan een aantal “breaks” en solo’s. Aan het einde van de workshop maken we dan met elkaar een swingend stuk muziek.

Diner: Een overheerlijke burger in een gezellig restaurant in het hartje van Zwolle. 

Tijdsduur:
Workshop: 1 – 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Uitstekend geschikt als activiteit voor een familiefeest, vrijgezellenfeest of als bijdrage aan de “team building” in uw organisatie!”

Onze prijs per persoon:
€ 45 inclusief diner en BTW (exclusief drankjes, deze dienen op de dag zelf bij de locatie of/en het restaurant afgerekend worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
•    Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
•    Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Salsa dansen.

Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, muziek Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, proeverij Zwolle

Uitje Djembe workshop Zwolle
45 euro