Sing your Song

(inclusief diner)

Uitje Workshop Sing your Song Zwolle: Als u, en uw gezelschap, van zingen houden, dan is deze workshop echt iets voor u! Tijdens de workshop gaat u aan de slag met enkele popsongs van nu. U leert hoe u moet zingen, hoe u het beste uw stem kunt gebruiken en zelfs al hoe u meerstemmig met elkaar kunnen zingen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan houding en presentatie. Eén ding is zeker; de rest van de dag zit u in ieder geval met een liedje in u hoofd…..  Voor dit groepsuitje is geen enkele ervaring of muzikale aanleg vereist. De instructeur voelt al snel aan wat het niveau is van de groep is en past daar het pakket op aan! Want uiteindelijk gaat het om een supergezellige workshop waar iedereen nog met veel plezier aan terugdenkt!

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur:
Workshop: 1 – 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Uitstekend geschikt als activiteit voor een familiefeest, vrijgezellenfeest of als bijdrage aan de “team building” in uw organisatie!”

Onze prijs per persoon:
€ 55 inclusief BTW en diner (exclusief drankjes, deze dienen op de dag zelf bij de locatie of/en het restaurant afgerekend worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
•    Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
•    Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop Hoorspel.


Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, muziek Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, proeverij Zwolle

Uitje Workshop Sing your Song Zwolle
55 euro