Bespeel een Instrument

(inclusief diner)

Uitje Muziek workshop Zwolle: De Snaren, de gitaar, is één van de populairste instrumenten van deze tijd. En als je een goede gitarist zijn instrument ziet en hoort bespelen lijkt het zo gemakkelijk. Maar hoe zit dat nou met die 6 snaren? En waar moet je de vingers plaatsen? En wat doe je dan met die andere hand? Tijdens deze workshop ga je het instrument verkennen en leer je één of meer nummers die je ook met de groep gelijk al meerstemmig gaat spelen. Erg leuk om te doen…en misschien het begin van een geweldige gitaar carrière? Voor dit groepsuitje is geen enkele ervaring of muzikale aanleg vereist. De instructeur voelt al snel aan wat het niveau is van de groep is en past daar het pakket op aan! Want uiteindelijk gaat het om een supergezellige workshop waar iedereen nog met veel plezier aan terugdenkt!

De toetsen: “Fun Key”(keyboard) en “Keys 4 music” (piano).Deze workshop is leerzaam en plezierig voor iedereen die interesse heeft in het bespelen van een toetsinstrument en zich wil verdiepen in kennis en vaardigheden. De enorm vele klankmogelijkheden van het keyboard worden toegankelijk. Daarnaast raakt men bekend met het verschil tussen het keyboard en de piano. Erwordt gewerkt met oefeningen uit de huidige muziekstijlen als rock, pop, funk,Jazz en latin.

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.


Tijdsduur:
Workshop: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Uitstekend geschikt als activiteit voor kleine groepen die interesse hebben in een instrument, vrijgezellenfeest of als bijdrage aan de “team building” in uw organisatie!”

Onze prijs per persoon:
€ 55 inclusief diner en inclusief BTW (exclusief drankjes, deze dienen op de dag zelf bij de locatie of/en het restaurant afgerekend worden.)

Bij een groep van:                                                                                                                               Vanaf 3 personen. Maximaal 6 voor keyboard/piano en 10 voor gitaar.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)


Extra bij te boeken:
•    Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
•    Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle workshop De Lama's de Luxe.


Keywords: Workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, muziek Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, proeverij Zwolle

Uitje Muziek workshop Zwolle
55 euro