Tango!

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden workshop Tango!: De Argentijnse dans die onze Hollandse harten sneller doet kloppen: passie, stijl, lust, macho en spanning. De tangodans is zacht en spannend, sprankelend, uitbundig maar ook ingetogen en verstild, een dans van subtiel samenspel en verrassing op prachtige muziek. Al deze emoties in deze workshop voor beginners? De basisbewegingen, uw houding, balansoefeningen en enkele snelle en romantische moves zijn in ieder geval gegarandeerd in deze leerzame en speelse workshop! Ook gegarandeerd leuk met afdelingen of uitjes van uw werk!

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)


Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop Salsa Leeuwarden

 

Keywords: Tango Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje Leeuwarden workshop Tango
55 euro