Smartlappen!

(inclusief diner)

Uitje workshop smartlap zingen Leeuwarden: “Weet je nog toen we die bedrijfssmartlap hebben gemaakt? Ze zingen ‘m nog steeds in de kantine!” Wie Holland zegt, zegt Smartlap! De Zangeres zonder naam, Koos Albers, en Willy Alberti. Allemaal bekende artiesten van Nederlandse bodem die elk hun eigen stempel op de smartlap hebben gedrukt. En nu is de beurt aan u!

In deze workshop leert een professionele en enthousiaste  levensliedzanger u op een ludieke en laagdrempelige wijze alles over het zingen van de smartlap. Waar gaat een smartlap over en hoe wordt deze opgebouwd? Welke zangtechnieken gebruik je om de smart rechtstreeks de harten in te zingen en de artiest in uzelf te ontdekken? Hoe gebruik jij je artiestenlijf daarbij? Na een uitgebreide serie oefeningen, meezingers en demonstraties schrijven deelnemers hun eigen smartlap, gebaseerd op actuele (bedrijfs-)thema’s. Hierna zingen we het leed samen van ons af in een eigen en unieke smartlap.
Een groepsuitje met gegarandeerd een nummer 1 hit, thuis of op de werkvloer!
Deze workshop stimuleert samenwerking, creativiteit, stemgebruik, lichaamsbeweging en vooral plezier. Dit uitje is een echte aanrader!

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€65 inclusief btw en diner (de drankjes dienen op de dag zelf op locatie afgerekend worden.)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 10 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop “smijten met verf” Leeuwarden

 

Keywords: Workshop smartlap Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden , culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Smartlappen!
65 euro