Improviseren als een Lama!

(inclusief diner)

Uitje workshop “improviseren als een lama” Leeuwarden: Wil je samen lachen en heel veel plezier hebben terwijl je leert te improviseren? Dan is deze workshop helemaal voor jou geschikt! De workshopleider(s) zijn professionele improvisatietrainers, sommigen zelfs Nederlands kampioen Improvisatie!
Tijdens dit groepsuitje leert u spelenderwijs dat improviseren helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Na wat warming ups en oefeningen met de hele groep is het tijd voor de echte scènes die u van de Lama’s kent. Na deze informele workshop heeft u voortaan altijd uw woordje klaar! Improvisatie leert je om door eigen grenzen te breken, met een lach op je gezicht.

Met dit uitje ontdekt u geheel nieuwe kanten van uzelf en uw vrienden of collega's, die u ook in het dagelijks leven zullen helpen alles en iedereen in een héél ander daglicht te zien.

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur:
Workshop: circa 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€65 inclusief btw exclusief drank (de drankjes dienen op de dag zelf op locatie afgerekend worden.)

Bij een groep van:
Dit groepsuitje is al te boeken vanaf 10 personen (Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op workshop smartlap zingen Leeuwarden

 

Keywords: Workshop improviseren als een lama Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje workshop improviseren als een lama Leeuwarden
65 euro