Spiegeltje aan de wand...

(inclusief diner)

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand workshop Deventer….Een super gezellig en verrassend uitje waarbij je lekker zelf aan de slag gaat in de beautyworkshop. Je krijgt allerlei tips en er wordt gewerkt met puur natuur verzorgingsproducten. Je huid voelt zijdezacht aan en je bent verrast als je na de workshop weer fris in de spiegelt kijkt. Een workshop voor zowel vrouwen als mannen, want wie wil er nu geen stralende gezonde huid en…… een lekkere massage!!

Diner: De Sissende Fajitas. Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, paprika, ui, een maïskolfje, guacamole en zure room. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Vrijgezellenfeestjes, Familie uitjes, Bedrijven, organisaties, sportteams, afdelingsuitje, zelfs een bedrijfsfeest en families.

Onze prijs per persoon:
€65,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 tot 16 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)


Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer Flower Power Basic.Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand workshop Deventer…
65 euro