Shine like a Musical Star

(inclusief diner)

Uitje Musical workshop Groningen: Heeft u er stiekem ook altijd van gedroomd? Een rol spelen in een Musical met dans, zang en een kostuum? Dit is uw kans! Samen maken we een musicalmedley, compleet met zang, dans en choreografie. Met een selectie van uw eigen musicalfavorieten zoals:

Mama Mia of Dancing Queen (Mama Mia)
You’re The One That I Want (Grease)
Fame (Fame)
Stayin’ Alive (Saturday Night Fever)
All that Jazz (Chicago)
of Aïda, Hairspray, The Sound Of Music, etc...

Het is uw feestje, dus u kiest. Graag horen we dit wel vooraf.
Het wordt allemaal gefilmd en als aandenken komt deze amateur film naar u toe! Een echte aanrader!

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met alioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Doen: circa 2,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€65,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
  • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:


- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad
Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.


Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Groningen workshop LipdubKeywords: musical Groningen, creatief Groningen, workshop Groningen, toneel workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen

Uitje Musical workshop Groningen
65 euro