Lipdub!

(inclusief diner)

Uniek Uitje in Nederland: workshop Lipdub Groningen! Lipdubs zijn nu superhot! Youtube staat er vol mee en iedereen heeft het wel eens op televisie gezien. Niet eerder was het zo makkelijk om een lipdub te maken met uw organisatie of uw vrienden!

Een lipdub is een videoclip waarin de deelnemers van de workshop een liedje playbacken. Achteraf wordt het echte muzieknummer over de film heen gemonteerd, zodat er een hele gave videoclip ontstaat! Met u en de andere deelnemers als hoofdpersoon! Dat klinkt heel simpel. Maar in de praktijk gebeuren de leukste en meest onverwachte dingen!
Hoe gaat deze workshop in zijn werk? Het muzieknummer wordt doorgesproken en beluisterd. Dan wordt de groep onderverdeeld in kleinere groepjes, die allemaal een stukje van het muzieknummer krijgen. En die groepjes gaan met hun muziekstukje oefenen en improviseren (tekst, beweging enz.). Dan komen alle groepjes weer samen en wordt de act, met alles er op en er aan, nog een paar keer geoefend. Dan alles nog een keer goed doorspreken. Zodat iedereen is opgeladen voor de grote opname ….

En dan is het Aktie! Iedereen staat op zijn plek, de camera gaat lopen, de muziek draait en de opname wordt in 1 keer opgenomen. Wauw! En mocht er echt wat misgaan, dan doen we het gewoon nog een keer!

Na de opname wordt het geluid vervangen door de originele muziek (het betreft geen rechten vrije muziek) en binnen een week wordt de lipdub opgestuurd. Fantastisch voor elke deelnemer om terug te kijken. Dit filmpje gaat leven onder de deelnemers, de relaties van de organisatie, bij vrienden enz. enz. Deze workshop werkt als een positieve boost voor de algehele team spirit. Want met z’n allen wordt er een prestatie neergezet die op voorhand onmogelijk leek. Dat is de reden dat deze workshop vaak door grote bedrijven wordt geboekt!

Een goed voorbeeld van een van de bekendste lipdubs van Nederland is het filmpje dat ziet op http://www.youtube.com/watch?v=d-9DXxCAtOI (Little Green Bag met heel veel BNérs). Een mooie inspiratie voor uw groepsuitje als u kiest voor deze workshop in Groningen!

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met alioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Doen: 2 tot 4 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€65,- p.p. exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
  • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:
- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad
Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.


Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Groningen workshop MusicalKeywords: musical Groningen, creatief Groningen, workshop Groningen, toneel workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen

Uitje workshop Lipdub Groningen
65 euro