Broken stones

(inclusief diner)

Uitje mozaïek workshop Deventer : Van een vrolijke instructrice krijgt u uitleg over de eeuwenoude en Mediterrane kunst van het mozaïek: hoe u met verschillende gekleurde steentjes de mooiste mozaïekpatronen kan leggen. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en uiteraard neemt u als trotse kunstenaar het eindproduct mee naar huis. Met eigen vervoer rijdt u vervolgens naar het restaurant om te genieten van een heerlijk tapas-diner.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Mozaïek workshop Deventer: 1,5 – 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Alle creatievelingen die van een gezellige middag houden, denk aan uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€55,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Tijdens het Mozaïeken een kop thee met een flink stuk taart € 5,- p.p.
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)

 

(Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje mozaiek workshop Deventer
55 euro