Workshop Streetdance

(inclusief diner)

Uitje workshop Streetdance Groningen: De allerstoerste dans is natuurlijk streetdance. Voor zowel man als vrouw is dit een fantastische workshop! Snelle moderne muziek, vette moves, stoere uitstraling! Na deze workshop heeft u echt “the feeling” met deze dance, die zo veel invloed heeft op onze kleding, muziek en films. Streetdance is in de jaren 80 ontstaan in de achterstandswijken van New York, en dan natuurlijk niet in een dansschool, maar gewoon op straat. Geïnspireerd door hiphop, funkdance, videoclips van MTV en uitgevoerd in baggy clothes. Streetdance is niet alleen een dans, maar vooral ook een sport. Veel van de bewegingen die zo makkelijk en relaxed lijken, vereisen kracht, souplesse en uithoudingsvermogen.
Dit wilt u toch ook meemaken! Boek deze waanzinnig stoere workshop voor uw groepsuitje!

Diner: tapas eten met dessert : Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met alioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes, uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet. Dit wordt afgesloten met een heerlijk passende en wisselend dessert.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Eerlijk gezegd is deze workshop in Groningen echt geschikt voor iedereen die een fantastische dag wil en op zoek is naar een fantastisch groepsgevoel. Denk aan verjaardagen, bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, vrijgezellenfeesten en sportverenigingen.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
  • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:


- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad
Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop MusicalKeywords: Streetdance Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje workshop Streetdance Groningen
55 euro