Burlesque

(inclusief diner)

Uitje workshop Burlesque Groningen: Geen enkele ervaring vereist! Burlesque is een show dansstijl waarin u danst, poseert, teast en geniet. Burlesque draait om het verleiden, om humor, zelfspot zelfs, maar zeker ook om glamour, theater en vrouwelijke kracht. Denk aan prachtige vrouwelijke kleding, de Moulin Rouge en Express yourself… Een fantastische workshop waar u met uw vriendinnen kennismaken met de burlesque personage die elke vrouw in haar heeft!

Burlesque is een dansstijl die al 150 jaar oud is, maar die nooit zal verdwijnen. Voorbeelden van bekende artiesten die zich laten inspireren door burlesque? Madonna, Christina Aguilera, Dita von Teese, Marilyn Monroe, Lady Gaga en Betty Page…. Show, stijl en theater, vrouwelijkheid en kracht: prachtig!

Diner: tapas eten met dessert : Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met alioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes, uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet. Dit wordt afgesloten met een heerlijk passende en wisselend dessert.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Eerlijk gezegd is deze workshop in Groningen echt geschikt voor iedereen die een fantastische middag wil en op zoek is naar een fantastisch groepsgevoel. Denk aan verjaardagen, bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, vrijgezellenfeesten en sportverenigingen.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
  • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:


- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad
Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop Let's swing


Keywords: Burlesque Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje workshop Burlesque Groningen
55 euro