Kookworkshop Vegetarisch

(inclusief diner)

Kookworkshop Deventer Vegetarisch: Vegetarisch koken is hip. En het is de nieuwe werkelijkheid. Of eet u nog 7 dagen per week vlees? Echt? Er is zo veel meer! Ontdek in deze kookworkshop hoe divers, snel en lekker vegetarisch koken kan zijn. Hoe natuurlijk eten en bewust kiezen, juist verrassend lekker kan zijn. Supergezellige workshop!

Eigenlijk weten we het al veel langer. We zouden net wat vaker vegetarisch moeten eten. Alle Hollywood sterren, modellen en topsporters vertellen het ons al tijden. Het is gezonder voor onszelf en zeker goed voor de planeet. Vlees zal ook steeds duurder worden in de komende jaren. Dus dat is nog een reden om je eens echt te verdiepen in de vegetarische wonderen… Want vegetarisch koken kan dus super lekker zijn. In deze kookworkshop wordt u bewust van de vegetarische keuken en hoeft u er niet meer bang voor te zijn!

Diner: alle vegetarische lekkernijen uit deze kookworkshop zijn natuurlijk uw feestmaal!
Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur van dit uitje:
Kookworkshop inclusief diner: 4,5 uur (schatting, hangt af van de groep)

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is lekker ontspannen en culinair genieten! Zeker voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in op de locatie afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop bonbons maken de Luxe

Keywords: kookworkshop Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Kookworkshop Deventer Vegetarisch
65 euro