Kookworkshop

(inclusief diner)

Kookworkshop Portugees, Italiaans of Marokkaans Deventer: De Portugese keuken: simpel, puur, authentiek maar vol smaak en beleving. Het eten is rijk en gevarieerd, maar tegelijk heel puur. Geen wonder natuurlijk: in het Mediterrane klimaat groeit alles wat lekker is en de zee, die voorziet in de rest. In deze gezellige kookworkshop bereidt u een Portugees 4-gangen diner met recepten die u thuis nog vaak zult gebruiken!

De Portugezen zijn nu eenmaal echte zoetekauwen, dus houdt u zeker een beetje ruimte over voor het dessert!

Diner: alle Portugese gerechtjes van deze kookworkshop bij elkaar, vormen natuurlijk direct uw feestmaal!

Alles lijkt anders in Toscane, Italië. Het eten is er puurder, de zon schijnt er anders, de tijd staat er stil. Alles is meer gericht op het genieten: goed stevig brood, een glas wijn en een stuk authentieke worst op een stoffig terrasje betekent daar gewoon genieten. Logisch dat deze Italianen anders met hun eten bezig zijn. Zij halen de worst nog gewoon bij de boer en de wijn, die maken ze vaak nog zelf. Hoe simpel maar mooi kan het leven zijn!

Leer in deze kookworkshop koken en genieten zoals de Italianen! Genieten van pure smaken, eenvoud, de perfecte bereiding en rust!

Diner: Een Toscaans 4-gangen diner, zelf gemaakt door u en uw groep, supergezellige afsluiting van een mooie kookworkshop!

Een van de meest bijzondere keukens ter wereld is ongetwijfeld de Marokkaanse keuken. De Marokkaanse kookstijl heeft het beste van de Mediterrane kookstijl gecombineerd met de verrassende elementen van de diverse Afrikaanse kookstijlen. En natuurlijk met extra krachtige elementen van de Moren, de Berbers en de Arabieren. Hierdoor zijn zulke bijzondere gerechten ontstaan, dat deze kookstijl zich perfect leent voor een kookworkshop: het is lekker, verrassend en thuis eenvoudig na te maken!

Zo veel van de Marokkaanse gerechten zijn klassiekers geworden! Denk aan de couscous, de tajineschotels en de merguezworst. Maar ook de Pastilas en kruidenmengsels zoals de Ras al Hanout. En het drinken, iedereen kent toch de verse muntthee. Ook de oorsprong van deze drank ligt echt in Marokko. Natuurlijk komen er in de kookworkshop verschillende van deze gerechten aan bod!

Diner: Deze bijzondere Marokkaanse smaken vormen direct uw 4-gangen diner!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur van dit uitje:
Kookworkshop inclusief diner: 4,5 uur (schatting, hangt af van de groep)

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is lekker ontspannen en culinair genieten! Zeker voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in op de locatie afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)
  • Drank arragement, wijn arragement, vraag naar de mogelijkheden.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop Vegetarisch koken

Keywords: kookworkshop Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Kookworkshop Portugees, Italiaans of Marokkaans Deventer
65 euro