Smoothie workshop

(inclusief diner)

Uitje Deventer smoothie workshop: Een waanzinnig lekkere en gezonde workshop: de smoothie-workshop. Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje vol fruit. Vaak heeft een smoothie een prachtige felrode (bosbessen, aardbeien, watermeloen en bramen) of felgroene (met kiwi, meloen, appel) kleur en zijn ze prachtig afgetopt met een mooie garnering van vers fruit. En een paar rietjes natuurlijk! Het fruit wordt in de blender gemixt met yoghurt of room.

In deze workshop wordt u meegenomen in alle smoothie-feiten: van het ontstaan van de smoothie tot een uitleg van alle ingrediënten en technieken. Daarna gaat u zelf aan de gang met de blender die al voor u klaar staan. U bereidt uw perfecte smoothie. Als afsluiter krijgt u les in het flairen: de bartechniek van het gooien en vangen van de flessen.

Ooit overgewaaid vanuit de zonnige stranden van Florida is de smoothie populairder dan ooit! Eigenlijk is hij in de westerse wereld niet meer weg te denken. De verse ingrediënten passen in onze moderne levensstijl, en ze bieden zo verschrikkelijk veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan al het verse fruit wat de natuur ons geeft, wat u gemakkelijk kunt combineren met yoghurt of andere zuiveldranken. Ook de groene smoothies doen het goed. (dit zijn smoothies waar minimaal 1 soort groente door heen zit). Uw smoothie kunt u upgraden met verse kruiden, zoete honing of suiker, en met spectaculaire siropen!

En met een beetje kennis van de verse ingrediënten, is het voor u een koud kunstje om een smoothie te bereiden die u energie geeft, of juist helpt bij duur- of krachtsporten, uw concentratie op het werk verbetert of uw weerstand ondersteunt. Er kan zo veel op het gebied van de smoothie, want in feite een smoothie is niets anders dan een alcoholvrije cocktail met honderden verschillende varianten!

Diner: Op Spaanse etagères krijgt u heerlijke tapas geserveerd! De meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Iedereen die van smoothies en gezond leven houdt natuurlijk! En wat is dan leuker om er iets meer over te leren en zo’n gezellige proeverij te ondergaan! Dus bijvoorbeeld voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, maar ook alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen in Deventer.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grand dessert, vele soorten huisgemaakte zoetigheden ( € 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer koffie proeverij.

Keywords: smoothie proeverij Deventer, culinair uitje Deventer, Smoothie workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer smoothie, vrijgezellenfeestje Deventer cocktails, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

uitje Deventer Smoothie workshop
55 euro