Smoothie workshop

(inclusief diner)

Uitje Groningen smoothie workshop: Een waanzinnig lekkere en gezonde workshop: de smoothie-workshop. Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje vol fruit. Vaak heeft een smoothie een prachtige felrode (bosbessen, aardbeien, watermeloen en bramen) of felgroene (met kiwi, meloen, appel) kleur en zijn ze prachtig afgetopt met een mooie garnering van vers fruit. En een paar rietjes natuurlijk! Het fruit wordt in de blender gemixt met yoghurt of room.

In deze workshop wordt u meegenomen in alle smoothie-feiten: van het ontstaan van de smoothie tot een uitleg van alle ingrediënten en technieken. Daarna gaat u zelf aan de gang met de blender die al voor u klaar staan. U bereidt uw perfecte smoothie. Als afsluiter krijgt u les in het flairen: de bartechniek van het gooien en vangen van de flessen.

Ooit overgewaaid vanuit de zonnige stranden van Florida is de smoothie populairder dan ooit! Eigenlijk is hij in de westerse wereld niet meer weg te denken. De verse ingrediënten passen in onze moderne levensstijl, en ze bieden zo verschrikkelijk veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan al het verse fruit wat de natuur ons geeft, wat u gemakkelijk kunt combineren met yoghurt of andere zuiveldranken. Ook de groene smoothies doen het goed. (dit zijn smoothies waar minimaal 1 soort groente door heen zit). Uw smoothie kunt u upgraden met verse kruiden, zoete honing of suiker, en met spectaculaire siropen!

En met een beetje kennis van de verse ingrediënten, is het voor u een koud kunstje om een smoothie te bereiden die u energie geeft, of juist helpt bij duur- of krachtsporten, uw concentratie op het werk verbetert of uw weerstand ondersteunt. Er kan zo veel op het gebied van de smoothie, want in feite een smoothie is niets anders dan een alcoholvrije cocktail met honderden verschillende varianten!

Diner: Tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met aioli en pestoen dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes, uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Iedereen die van smoothies en gezond leven houdt natuurlijk! En wat is dan leuker om er iets meer over te leren en zo’n gezellige proeverij te ondergaan! Dus bijvoorbeeld voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, maar ook alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen in Deventer.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 12 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadwandelingen in Groningen door een ervaren gids:
  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan (€ 10,- per persoon). De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:
      - Groningen, de historische binnenstad
      - Eb en vloed in Groningen 
      - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen Kookworkshop.


Keywords: smoothie proeverij Groningen, culinair uitje Groningen, Smoothie workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen smoothie, vrijgezellenfeestje Groningen cocktails, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

uitje Groningen Smoothie workshop
55 euro