Kookworkshop Italiaans

(inclusief diner)

Kookworkshop Italiaans Leeuwarden: Alles lijkt anders in Toscane. Het eten is er puurder, de zon schijnt er anders, de tijd staat er stil. Alles is meer gericht op het genieten: goed stevig brood, een glas wijn en een stuk authentieke worst op een stoffig terrasje betekent daar gewoon genieten. Logisch dat deze Italianen anders met hun eten bezig zijn. Zij halen de worst nog gewoon bij de boer en de wijn, die maken ze vaak nog zelf. Hoe simpel maar mooi kan het leven zijn!

Leer in deze kookworkshop koken en genieten zoals de Italianen en maak je eigen verse pasta! Genieten van pure smaken, eenvoud, de perfecte bereiding en rust!

Diner: Een Italiaans diner, met verse pasten en geheel zelf gemaakt door u en uw groep, supergezellige afsluiting van een mooie kookworkshop!

Tijdsduur van dit uitje:
Kookworkshop inclusief diner: 3 a 3,5 uur (schatting, hangt af van de groep)

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is lekker ontspannen en culinair genieten! Zeker voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in op de locatie afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje kookworkshop Leeuwarden Tapas maken

 

Keywords: Italiaanse workshop Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden

Kookworkshop Italiaans Leeuwarden
55 euro