De wonderen van de Marokkaanse keuken

(inclusief diner)

Kookworkshop de wonderen van de Marokkaanse keuken Leeuwarden: Een van de meest bijzondere keukens ter wereld is ongetwijfeld de Marokkaanse keuken. De Marokkaanse kookstijl heeft het beste van de Mediterrane kookstijl gecombineerd met de verrassende elementen van de diverse Afrikaanse kookstijlen. En natuurlijk met extra krachtige elementen van de Moren, de Berbers en de Arabieren. Hierdoor zijn zulke bijzondere gerechten ontstaan, dat deze kookstijl zich perfect leent voor een kookworkshop: het is lekker, verrassend en thuis eenvoudig na te maken!

Zo veel van de Marokkaanse gerechten zijn klassiekers geworden! Denk aan de couscous, de tajineschotels en de merguezworst. Maar ook de Pastilas en kruidenmengsels zoals de Ras al Hanout. En het drinken, iedereen kent toch de verse muntthee. Ook de oorsprong van deze drank ligt echt in Marokko. Natuurlijk komen er in de kookworkshop verschillende van deze gerechten aan bod!

Diner: Deze bijzondere Marokkaanse smaken vormen direct uw eigen diner!

Tijdsduur van dit uitje:
Kookworkshop inclusief diner: 3 a 3,5 uur (schatting, hangt af van de groep)

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is lekker ontspannen en culinair genieten! Zeker voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in op de locatie afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje kookworkshop Leeuwarden Sushi makenKeywords: Marokaanse kookworkshop Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden

De wonderen van de Marokkaanse keuken Leeuwarden
55 euro