GPS workshop: Het verhaal

(inclusief diner)

Uitje GPS Workshop Groningen Het Verhaal: In groepjes gaat u aan de slag om gewapend met een GPS door de geheimzinnige aanwijzingen op de juiste plek te komen. Bij iedere aanwijzing ontvangt u een woord of meerdere woorden…. Laat uw fantasie de vrije loop en maak hiermee uw eigen verhaal. Als iedereen geslaagd is en op de bestemming is aangekomen, gaat u genieten van het heerlijke diner en draagt ieder groepje zijn verhaal voor. Een goed verzorgde activiteit die u toch zelfstandig en in uw eigen tempo kan beleven!

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met aioli en pesto en dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
De tocht: 2 - 3 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, groepsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€ 50,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:
  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Groningen workshop Wie is de mol?

Keywords: workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitjeGroningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

uitje Groningen workshop gps het verhaal
50 euro