Girls Night Out

(inclusief diner)

Uitje viboworkshop Deventer: Een giller van een activiteit. Alle soorten van brommende en vibrerende speeltjes en apparaten worden uitgelegd en mogen worden vastgehouden. Maar ook subtiele speeltjes en een geheimzinnige gelei komen aan bod. U zult als een ware Goedele de workshop verlaten. Na de workshop is er de gelegenheid om enkele voorwerpen aan te schaffen, echter dit is zeker niet verplicht!

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. Een authentiek Mexicaans gerecht. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade. Eet smakelijk!

Tijdsduur van dit uitje:
Viboworkshop: 1 - 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Ideaal voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenclubs en alle andere mensen die een giller van een dag willen! Wellicht ook voor sommige groepsuitjes, afdelingsuitjes en verjaardagen....

Onze prijs per persoon:
€45,- exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op verwen en relax pakket


Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje vibo workshop Deventer
45 euro