GPS workshop: Het verhaal

(inclusief diner)

Uitje GPS Workshop Leeuwarden Het Verhaal: In groepjes gaat u aan de slag om gewapend met een GPS door de geheimzinnige aanwijzingen op de juiste plek te komen. Bij iedere aanwijzing ontvangt u een woord of meerdere woorden…. Laat uw fantasie de vrije loop en maak hiermee uw eigen verhaal. Als iedereen geslaagd is en op de bestemming is aangekomen, gaat u genieten van het heerlijke diner en draagt ieder groepje zijn verhaal voor. Een goed verzorgde activiteit die u toch zelfstandig en in uw eigen tempo kan beleven!

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur van dit uitje:
De tocht: 2 - 3 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, groepsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Leeuwarden Solex Adventure

Keywords: workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, vrijgezellenfeestje Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, uitje Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden, personeelsfeest Leeuwarden, djembe Leeuwarden, salsa Leeuwarden, kookworkshop Leeuwarden

terug

uitje-Leeuwarden-gps-workshop-het-verhaal
55 euro