Pitch & Putt

(inclusief diner)

Uitje Pitch & Putt workshop Leeuwarden: Na een kop koffie met oranje koek krijgt u een korte en duidelijke uitleg over het golfspel voor iedereen: Pitch & Putt. Dan gaat u zelf de baan op. De spanning neemt toe bij de eerste afslag en het is feest als uw bal voor de eerste keer in de hole verdwijnt! Pitch & Putt is een uitdagend spel waarmee u en de rest van uw gezelschap snel veel plezier zult beleven. U speelt 18 holes! Dan rijdt u met eigen vervoer naar een restaurant in het centrum van Leeuwarden voor het diner.

Deze fantastische buitenactiviteit is zeer geschikt voor de enigszins sportief ingestelde deelnemer. Maar let op: u kan golfen tot uw negentigste, dus zo sportief is het ook weer niet. Wel lekker buiten!

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur van dit uitje:
Pitch & Putt workshop Leeuwarden: 3 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor uw:
afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- p.p. exclusief drankjes, buiten ontvangst drankje
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
4 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Bij een groep vanaf 16 personen is het mogelijk op de Pitch&Putt baan te dineren, vraag naar de mogelijkheden!

Bezoekers die dit leuk vonden keken ook naar uitje Leeuwarden workshop Praamvaren

 

Keywords: Pitch&Putt Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

uitje Leeuwarden workshop Pitch and Putt
45 euro