GPS: Wagen! Wikken! Winnen!

(inclusief diner)

Uitje Enschede GPS workshop ‘Wagen!Wikken!Winnen!’: is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand. Overwin samen met je team de hindernissen, handicaps en uitdagingen, met natuurlijk maar één doel: de overwinning!

Gewapend met een GPS ontvanger speuren teams naar geheime locaties. Iedere gevonden locatie brengt jullie verder in het spel, maar stelt jullie ook weer voor nieuwe uitdagingen en keuzemomenten.

GPS spel met uitdagingen? Wat houdt dat in?
Hou je wel van een uitdaging? Dan is dit GPS spel echt wat voor jou, want je kunt extra bonuspunten voor je team verdienen door het uitvoeren van verschillende challenges.

•    WAGEN! — dit had je niet verwacht he?
•    WIKKEN! — laat die hersenen maar eens flink kraken!
•    WINNEN! — gooien jullie nu de handdoek al in de ring?

‘Wagen!Wikken!Winnen!’ staat garant voor een uitdagende en interactieve GPS tocht, ideaal voor een familiefeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Diner: Vlees of vis: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis. Wij hebben keuze uit verschillende restaurants in Twente en wij informeren u graag over de mogelijkheden. (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
De tocht: 2 - 3 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, familiedagen, groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Enschede!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede GPS workshop het Verhaal.


Keywords: workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

uitje Enschede gps workshop Wagen wikken winnen
55 euro