GPS: Wagen! Wikken! Winnen!

(inclusief diner)

GPS workshop ‘Wagen!Wikken!Winnen!’: is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand. Overwin samen met je team de hindernissen, handicaps en uitdagingen, met natuurlijk maar één doel: de overwinning!

Gewapend met een GPS ontvanger speuren teams naar geheime locaties. Iedere gevonden locatie brengt jullie verder in het spel, maar stelt jullie ook weer voor nieuwe uitdagingen en keuzemomenten.

GPS spel met uitdagingen? Wat houdt dat in?
Hou je wel van een uitdaging? Dan is dit GPS spel echt wat voor jou, want je kunt extra bonuspunten voor je team verdienen door het uitvoeren van verschillende challenges.

•    WAGEN! — dit had je niet verwacht he?
•    WIKKEN! — laat die hersenen maar eens flink kraken!
•    WINNEN! — gooien jullie nu de handdoek al in de ring?

‘Wagen!Wikken!Winnen!’ staat garant voor een uitdagende en interactieve GPS tocht, ideaal voor een familiefeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Diner: tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, met meer dan voldoende brood met aioli en pesto en dipsausen. Denk bijvoorbeeld aan nachos gegratineerd met kaas en tomatensalsa, patatas bravas, kipkluifjes met BBQ-saus, spareribkluifjes, zalmfilet met cherrytomaatjes , uienringen in bierbeslag en pastasalade met gegrilde kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
De workshop: 2 - 3 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, groepsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.


Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Groningen Gps workshop het Verhaal.


Keywords: workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitjeGroningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

uitje Groningen GPS workshop Wagen, Wikken, Winnen
55 euro