GPS: Wagen! Wikken! Winnen!

(inclusief diner)

Uitje Zwolle GPS workshop ‘Wagen!Wikken!Winnen!’: is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand. Overwin samen met je team de hindernissen, handicaps en uitdagingen, met natuurlijk maar één doel: de overwinning!

Gewapend met een GPS ontvanger speuren teams naar geheime locaties. Iedere gevonden locatie brengt jullie verder in het spel, maar stelt jullie ook weer voor nieuwe uitdagingen en keuzemomenten.

GPS spel met uitdagingen? Wat houdt dat in?
Hou je wel van een uitdaging? Dan is dit GPS spel echt wat voor jou, want je kunt extra bonuspunten voor je team verdienen door het uitvoeren van verschillende challenges.

•    WAGEN! — dit had je niet verwacht he?
•    WIKKEN! — laat die hersenen maar eens flink kraken!
•    WINNEN! — gooien jullie nu de handdoek al in de ring?

‘Wagen!Wikken!Winnen!’ staat garant voor een uitdagende en interactieve GPS tocht, ideaal voor een familiefeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Zwolle, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

 

Tijdsduur van dit uitje:
De tocht: 2 - 3 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, familiedagen, groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle gps workshop het Verhaal.


Keywords: workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle gps workshop Wagen Wikken Winnen
55 euro