GPS: Wagen! Wikken! Winnen!

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden GPS workshop ‘Wagen!Wikken!Winnen!’: is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand. Overwin samen met je team de hindernissen, handicaps en uitdagingen, met natuurlijk maar één doel: de overwinning!

Gewapend met een GPS ontvanger speuren teams naar geheime locaties. Iedere gevonden locatie brengt jullie verder in het spel, maar stelt jullie ook weer voor nieuwe uitdagingen en keuzemomenten.

GPS spel met uitdagingen? Wat houdt dat in?
Hou je wel van een uitdaging? Dan is dit GPS spel echt wat voor jou, want je kunt extra bonuspunten voor je team verdienen door het uitvoeren van verschillende challenges.

•    WAGEN! — dit had je niet verwacht he?
•    WIKKEN! — laat die hersenen maar eens flink kraken!
•    WINNEN! — gooien jullie nu de handdoek al in de ring?

‘Wagen!Wikken!Winnen!’ staat garant voor een uitdagende en interactieve GPS tocht, ideaal voor een familiefeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur van dit uitje:
De tocht: 2 - 3 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, groepsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)


Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Leeuwarden gps workshop het Verhaal


Keywords: workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, vrijgezellenfeestje Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, uitje Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden, personeelsfeest Leeuwarden, djembe Leeuwarden, salsa Leeuwarden, kookworkshop Leeuwarden

uitje Leeuwarden gps workshop Wagen Wikken Winnen
55 euro