GPS: Cold Case

(inclusief diner)

Uitje Deventer GPS workshop ‘Cold Case’: in dit interactieve gps moordspel gaan jullie aan de slag om in teams een moord op te lossen, door het moordwapen te vinden! Met de gps gaan jullie op pad naar verschillende plekken in de stad waar jullie door het oplossen van moorddadige raadsels letters ontvangen. Deze letters vormen samen de naam van de dader. De naam van de dader leidt jullie naar de vindplaats van het moordwapen! Het team dat de meeste raadsels oplost, de naam van de van de dader kraakt en als eerste het moordwapen vindt, is de winnaar van deze workshop.

Tapas eten en grand desserts: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen. Als nagerecht komen de grand desserts op tafel, met vele huisgemaakte zoetigheden zoals zelfgebakken taarten, churro’s en verschillende soorten ijs! Een zoete afsluiter van uw groepsuitje!

Tijdsduur van dit uitje:
De workshop: 2 - 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, groepsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Deventer GPS workshp Wagen!Wikken!Winnen!

Extra bij te boeken:

  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

 
Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer, buitenworkshop.

uitje Deventer GPS workshop Cold Cae
65 euro