GPS: Cold Case

(inclusief diner)

Uitje Groningen GPS workshop ‘Cold Case’: in dit interactieve gps moordspel gaan jullie aan de slag om in teams een moord op te lossen, door het moordwapen te vinden! Met de gps gaan jullie op pad naar verschillende plekken in de stad waar jullie door het oplossen van moorddadige raadsels letters ontvangen. Deze letters vormen samen de naam van de dader. De naam van de dader leidt jullie naar de vindplaats van het moordwapen! Het team dat de meeste raadsels oplost, de naam van de van de dader kraakt en als eerste het moordwapen vindt, is de winnaar van deze workshop.

Heerlijk 2-gangen diner: Heerlijk diner in 1 van de leukste restaurants van de stad! Bepaal zelf of u voor en hoofd wilt, of juist hoofd en na!

Tijdsduur van dit uitje:
De workshop: 2 - 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, groepsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten of nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Groningen Gps workshop Wagen!Wikken!Winnen!


Keywords: workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitjeGroningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

uitje Groningen GPS workshop Cold Case
65 euro