GPS: Cold Case

(inclusief diner)

Uitje Zwolle GPS workshop ‘Cold Case’: in dit interactieve gps moordspel gaan jullie aan de slag om in teams een moord op te lossen, door het moordwapen te vinden! Met de gps gaan jullie op pad naar verschillende plekken in de stad waar jullie door het oplossen van moorddadige raadsels letters ontvangen. Deze letters vormen samen de naam van de dader. De naam van de dader leidt jullie naar de vindplaats van het moordwapen! Het team dat de meeste raadsels oplost, de naam van de van de dader kraakt en als eerste het moordwapen vindt, is de winnaar van deze workshop.

Diner: Bourgondisch: Informeel eten zoals alleen op het Franse platteland gebeurd. Ovenverse broden om zelf te breken, zelfgemaakte grove kruidenboter en grote schalen met heerlijke gerechten. Denkt u aan vleesspiesen, visstoof uit Marseille, stoofschotels of coq au vin… Bon appetit!

Tijdsduur van dit uitje:
De tocht: 2 - 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, familiedagen, groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Zwolle!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Zwolle gps workshop Wagen!Wikken!Winnen.


Keywords: workshop Zwolle, workshops Zwolle, vrijgezellenfeest Zwolle, vrijgezellenfeestje Zwolle, afdelingsuitje Zwolle, bedrijfsuitje Zwolle, uitje Zwolle, groepsuitje Zwolle, feestje Zwolle, personeelsfeest Zwolle, djembe Zwolle, salsa Zwolle, kookworkshop Zwolle, GPS Zwolle

uitje Zwolle gps workshop Cold Case
65 euro