GPS: Cold Case

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden GPS workshop ‘Cold Case’: in dit interactieve gps moordspel gaan jullie aan de slag om in teams een moord op te lossen, door het moordwapen te vinden! Met de gps gaan jullie op pad naar verschillende plekken in de stad waar jullie door het oplossen van moorddadige raadsels letters ontvangen. Deze letters vormen samen de naam van de dader. De naam van de dader leidt jullie naar de vindplaats van het moordwapen! Het team dat de meeste raadsels oplost, de naam van de van de dader kraakt en als eerste het moordwapen vindt, is de winnaar van deze workshop.

Diner: Een heerlijk 2-gangen menu met keuze uit vlees of vis (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant). U kunt zelf vooraf aangeven of u en uw gezelschap voorgerecht en hoofdgerecht wilt, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht prefereert.

Tijdsduur van dit uitje:
De tocht: 2 - 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
afdelingsuitjes, groepsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Voor iedereen die van buiten houdt. Eigenlijk voor iedereen in Leeuwarden!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 15  tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden keken ook op uitje Leeuwarden gps workshop Wagen!Wikken!Winnen!


Keywords: workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, vrijgezellenfeestje Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, uitje Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden, personeelsfeest Leeuwarden, djembe Leeuwarden, salsa Leeuwarden, kookworkshop Leeuwarden

uitje Leeuwarden gps workshop Cold Case
65 euro