Kom lekker Emmeren!

(inclusief diner)

Uitje Leeuwarden Workshop " Kom lekker Emmeren! " Het leuke aan drummen is dat je het op van alles kunt beoefenen. Tafels, barkrukken, potten, pannen, een drumstel, cajun, pauken of natuurlijk gewoon een emmer!
U krijgt een emmer en twee drumstokken en drummen maar!

De workshop begint met een korte introductie over drummen. Hoe houd je de drumstokken vast en een stukje basis techniek. Al snel gaan we echt aan de slag met drummen. Samen met de workshopgever worden er verschillende ritmes geoefend. De workshop wordt aangepast aan de groep en het niveau.
Met het beoefenen van deze workshop ben je echt even helemaal ergens anders mee bezig. Daarom ontspant deze workshop ook optimaal. Lekker muziek maken met een leuke groep mensen.

Samenspelen, solo's of met muziek mee drummen. Met een emmer en twee stokken kan het allemaal. Meer heeft een mens toch niet nodig?:)

Diner: Een heerlijk wisselend menu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch, lekker genieten!

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Deze workshop is voor jong en oud en alles wat daar tussenin zit. Deze workshop is ook goed te gebruiken als teambuilding. Goed naar elkaar luisteren en samen spelen zijn hierin belangrijke aspecten. Maar ook om veel lol te hebben!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
•    Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
•    Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Leeuwarden Feel the Rhythm workshop.


Keywords: drummen, workshop Leeuwarden, workshop Leeuwarden, bedrijfsuitje Leeuwarden, vrijgezellenfeest Leeuwarden, culinair uitje Leeuwarden, Leeuwarden, afdelingsuitje Leeuwarden, workshop Leeuwarden, workshops Leeuwarden, groepsuitje Leeuwarden, feestje Leeuwarden.

Uitje Leeuwarden workshop drummen
55 euro