Een luxe wijnreis

(inclusief diner)

Workshop Een Luxe wijnreis Deventer: Tijdens deze luxe wijnreis ontdekt u 8 verschillende wijnsmaken. U hoort meer over de druiven, leert hoe u gewichtig met uw glas walst maar bovenal gaan we mooie wijnen proeven. De bevlogen dame die deze wijnreis voor u organiseert weet veel en vertelt vol passie de feiten en fabels van de wijnen. U kunt aangeven wat voor soort wijnen u graag drinkt. Vooral wit? Vooral Franse of juist Argentijnse wijnen? Het is uiteraard ook mogelijk om u te laten verrassen, dan maken we er een avontuurlijke reis van!

Diner: Fajitas en Grand Dessert. Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen Fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, paprika, ui, een maïskolfje, guacamole en zure room. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade. Afsluitend van dit diner kunt u genieten van een Grand Dessert met huisgebakken taarten, ijs, churro's en nog veel meer!

Tijdsduur:
Workshop: 2 uur
Diner: 2 uur

Zeer geschikt voor:
Vrijgezellenfeesten, vriendenclubs, studentenverenigingen, afdelingen en iedereen die de wijnreis aandurft.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drankjes bij het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
• Tapas schotel met verschillende soorten Mexicaanse en Spaanse tapas warm en koud door elkaar (€ 6,- p.p.)
• Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)
• Een klein lekker hapje passend bij de wijnen (€ 5,-p.p.)

Uitje workshop een luxe wijnreis Deventer
65 euro